KONSERTTIETKOT @FINNJÄVEL

Herkuttele suomalaisittain Finnjävelin etkoilla!

Tule nauttimaan Musiikkitalon konserttietkoista Finnjäveliin, Taidehallille, vain kivenheiton päähän Musiikkitalosta. Seuraavien iltojen konserttilippua näyttämällä pääset Finnjäveliin ennen muita (klo 16.30) ja saat kolmen ruokalajin menun etuhintaan vain 39 euroa.

2.4. Nino Rota & Ennio Morricone Movie Themes Concert

7.5. Rajaton sings Queen with Vantaan Viihdeorkesteri

Finnjävelistä on lyhyt kävelymatka Musiikkitaloon, jossa voit nauttia vaikkapa vielä pienen jälkiruuan ennen konsertin alkua.

Finnjävel kattaa tarjolle suomalaisen sielunmaiseman koko kirjossaan, ja on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille. Heille, jotka Pohjanmaalla, Lapissa ja muualla Suomessa pitävät yllä ja jalostavat ylpeää suomalaista ruokaperinnettä.

Musiikkitalon konserttietkot Finnjävel Salissa:

– Finnjävel Sali avataan konserttivieraille klo 16.30 (norm. klo 17.00)

– Kolmen ruokalajin konsertti-illallinen (alku- ja pääruoka sekä juustot) erikoishintaan 39 € / hlö (norm. 48 €)

– Tarjous on voimassa vain saman päivän konserttiin, ja edun saa esittämällä konserttilipun

– Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

– Tarjous ei ole voimassa erikoispäivinä tai koske muita erikoismenuita.

Huom! Edunkäyttäminen edellyttää etukäteen tehtyä pöytävarausta Finnjävel Salissa.

Tee pöytävaraus osoitteessa https://finnjavel.fi/sali/varaus/ tai soittamalla myyntipalveluun 0300 472 337 (0,34 €/min+pvm/mpm).

Finnjävel tarjoaa suomalaiset luonnonantimet ja perinnereseptit modernisoituina makuelämyksinä. Uusilla keittämisen tavoilla pyritään pääsemään mahdollisimman puhtaasti vanhan maailman makuihin. Finnjävelin keittiömestarit ovat keränneet reseptiikkaa yli sadan vuoden takaa eri puolilta Suomea. Aitoja raaka-aineita hankitaan valituilta, kotimaisilta tuottajilta, sekä sienet, marjat, riista ja kala suoraan suomalaisista metsistä ja järvistä.