KONSERTTIETKOT @FINNJÄVEL

Herkuttele suomalaisittain Finnjävelin etkoilla!

Tule nauttimaan Musiikkitalon konserttietkoista Finnjäveliin, Taidehallille, vain kivenheiton päähän Musiikkitalosta. Seuraavien iltojen konserttilippua näyttämällä pääset nauttimaan kolmen ruokalajin menun etuhintaan vain 42 euroa!

LA 18.3. Vantaan Viihdeorkesteri: John Williams – World of Adventures

LA 25.3. Vantaan Viihdeorkesteri: John Williams – Wondrous Worlds

LA 1.4. Vantaan Viihdeorkesteri: John WIlliams – The Force

LA 22.4. Akademiska Sångföreningen 185 vuotta

LA 13.5. Vantaan viihdeorkesteri: Samu Haber sinfonisesti

TI 30.5. Helsingin barokkiorkesteri: Robert Schaumann – Genoveva

Finnjävelistä on lyhyt kävelymatka Musiikkitaloon, jossa voit nauttia vaikkapa vielä pienen jälkiruuan ennen konsertin alkua.

Musiikkitalon konserttietkot Finnjävel Salissa:

 Kolmen ruokalajin konsertti-illallinen (alku- ja pääruoka sekä juustot) erikoishintaan 42 €/ hlö
 Tarjous on voimassa vain saman päivän konserttia ennen (viimeistään klo 16.30 alkaen), ja edun saa esittämällä konserttilipun paikan päällä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin eikä ei ole voimassa erikoispäivinä tai koske muita erikoismenuita.

Huom! Edunkäyttäminen edellyttää etukäteen tehtyä pöytävarausta Finnjävel Salissa. Mainitsethan varauksen lisätiedoissa ETKOT.

Tee pöytävaraus TÄSTÄ tai soita myyntipalveluumme 0300 472 337 (0,34 €/min+pvm/mpm).

Finnjävel tarjoaa suomalaiset luonnonantimet ja perinnereseptit modernisoituina makuelämyksinä. Uusilla keittämisen tavoilla pyritään pääsemään mahdollisimman puhtaasti vanhan maailman makuihin. Finnjävelin keittiömestarit ovat keränneet reseptiikkaa yli sadan vuoden takaa eri puolilta Suomea. Aitoja raaka-aineita hankitaan valituilta, kotimaisilta tuottajilta, sekä sienet, marjat, riista ja kala suoraan suomalaisista metsistä ja järvistä.

VARAA PÖYTÄ TÄSTÄ