KONSERTTIETKOT @FINNJÄVEL

Herkuttele suomalaisittain Finnjävelin etkoilla!

Tule nauttimaan Musiikkitalon konserttietkoista Finnjäveliin, Taidehallille, vain kivenheiton päähän Musiikkitalosta. Seuraavien iltojen konserttilippua näyttämällä pääset nauttimaan kolmen ruokalajin menun etuhintaan vain 42 euroa!

La 17.9. Vantaan Viihdeorkesteri: Pekka Pohjola Sinfonisesti klo 19

La 1.10. VVO: Score Orchestral Game Music klo 19

La 8.10. KYN-naiskuoron 40V-juhlakonsertti klo 19

La 29.10. VVO: The Horror klo 19

La 10.12. Semmarit klo 19

Finnjävelistä on lyhyt kävelymatka Musiikkitaloon, jossa voit nauttia vaikkapa vielä pienen jälkiruuan ennen konsertin alkua.

Finnjävel kattaa tarjolle suomalaisen sielunmaiseman koko kirjossaan, ja on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille. Heille, jotka Pohjanmaalla, Lapissa ja muualla Suomessa pitävät yllä ja jalostavat ylpeää suomalaista ruokaperinnettä.

Musiikkitalon konserttietkot Finnjävel Salissa:

 Kolmen ruokalajin konsertti-illallinen (alku- ja pääruoka sekä juustot) erikoishintaan 42 €/ hlö (norm. 51,5 €)
 Tarjous on voimassa vain saman päivän konserttia ennen (viimeistään klo 16.30 alkaen), ja edun saa esittämällä konserttilipun
 Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
–Tarjous ei ole voimassa erikoispäivinä tai koske muita erikoismenuita.

Huom! Edunkäyttäminen edellyttää etukäteen tehtyä pöytävarausta Finnjävel Salissa. Mainitsethan varauksen lisätiedoissa ETKOT.

Tee pöytävaraus osoitteessa https://finnjavel.fi/varaus-sali tai soittamalla myyntipalveluumme 0300 472 337 (0,34 €/min+pvm/mpm).

Finnjävel tarjoaa suomalaiset luonnonantimet ja perinnereseptit modernisoituina makuelämyksinä. Uusilla keittämisen tavoilla pyritään pääsemään mahdollisimman puhtaasti vanhan maailman makuihin. Finnjävelin keittiömestarit ovat keränneet reseptiikkaa yli sadan vuoden takaa eri puolilta Suomea. Aitoja raaka-aineita hankitaan valituilta, kotimaisilta tuottajilta, sekä sienet, marjat, riista ja kala suoraan suomalaisista metsistä ja järvistä.

VARAA PÖYTÄ TÄSTÄ