HienoSTUNUT ravintolakokemus

Salonki kuljettaa seikkailulle suomalaiseen sielunmaisemaan ja satoja vuosia vanhaan ruokakulttuuriin. Loihdimme juurevista ja luonteikkaista pohjoisista perinneruoista kiehtovia 2020-luvun elämyksiä niin kuin vain finnjävelit osaavat. Ravintolamme pyöreät pöydät istuttavat mukavasti 2-6 hengen seurueet ja kabinettimme tarjoaa mahdollisuuden herkutella suuremmalla seurueella saman pöydän äärellä.

Finnjävel Salongilla on yksi Michelin-tähti. Vuonna 2021 saimme Service Award -tunnustuksen Pohjoismaiden parhaasta palvelusta. Eläköön suomalainen gastronomia!

 

 

Varaa pöytä

MENU

Salongissa tarjoilemme viiden tai kahdeksan ruokalajin kokonaisuutta ja kiireetöntä nautiskelua. Tulkitsemme suomalaisten maakuntien juurevaa ruokaperinnettä modernisti: luvassa on hienostuneita yllätyksiä, mutta myös herkistävän tuttuja makuja. Joulun alla 11.-22.12. välillä tarjoilemme ainoastaan 8 ruokalajin menukokonaisuuta.

MENU SALONKI 108 € / 135 €

+ leipä ja piimä 9 €
+ juustot 15 €
+ kotimainen kaviaari 106 € (30g)

HYVÄT VIINIT 92 € / 112 €

ALLEGIAT JA ERIKOISRUOKAVALIOT

Jos sinulla tai vieraallasi on ruoka-aineallergioita tai erikoisruokavalio, olethan meihin yhteydessä ennakkoon, jotta voimme tarkistaa, pystymmekö Salongin arvoisen kokonaisuuden toteuttamaan. Tiedustelemalla ennakkoon varmistat sujuvan kokemuksen Salongissa – paikan päällä ilmoitettuihin rajoitteisiin on meillä erittäin rajalliset mahdollisuudet huomiointiin vaikuttaen näin myös kokemukseesi.

Kotimainen perinneruoka perustuu vahvasti lihaan, kalaan, kasviksiin, maitotuotteisiin sekä kananmunaan. Tästä syystä voimme ottaa erikoisruokavaliot ja allergiat vain rajatusti huomioon Salongin puolella. Emme valitettavasti voi toteuttaa maidotonta, sipulitonta tai vegaanista menukokonaisuutta ollenkaan. Kiitämme ymmärryksestä.