HienoSTUNUT ravintolakokemus

Salonki kuljettaa seikkailulle suomalaiseen sielunmaisemaan ja satoja vuosia vanhaan ruokakulttuuriin. Loihdimme juurevista ja luonteikkaista pohjoisista perinneruoista kiehtovia 2020-luvun elämyksiä niin kuin vain finnjävelit osaavat.

Finnjävel Salongilla on yksi Michelin-tähti. Vuonna 2021 saimme Service Award -tunnustuksen Pohjoismaiden parhaasta palvelusta. Eläköön suomalainen gastronomia!

HUOMIOITAVAA: Ti 13.12.-To 22.12. välisenä aikana tarjolla vain 8 ruokalajin menukokonaisuus täynnä talven ja joulun makuja.

ERIKOISAUKIOLOAJAT:

kiinni itsenäisyyspäivänä 6.12.
avoinna 19.12. 17.00-23.30
joululoma 23.12.-9.1.

 

Varaa pöytä

MENU

Salongissa tarjoilemme viiden tai kahdeksan ruokalajin kokonaisuutta ja kiireetöntä nautiskelua. Tulkitsemme suomalaisten maakuntien juurevaa ruokaperinnettä modernisti: luvassa on hienostuneita yllätyksiä, mutta myös herkistävän tuttuja makuja.

MENU SALONKI 98 € / 126 €

+ kotimainen kaviaari 50 g 135 €
+ leipä ja piimä 8 €
+ juustot 13 €

HYVÄT VIINIT 69 €/ 82€ tai
PAREMMAT VIINIT 108 €/ 123 €

Kotimainen perinneruoka perustuu vahvasti lihaan, kalaan, kasviksiin, maitotuotteisiin sekä kananmunaan. Tästä syystä voimme ottaa erikoisruokavaliot ja allergiat vain rajatusti huomioon Salongin puolella. Emme valitettavasti voi totetuttaa maidotonta, sipulitonta tai vegaanista menukokonaisuutta ollenkaan. Olethan yhteydessä meihin ennakkoon, mikäli sinulla allergioita tai erikoisruokavalio. Tarkistamme aina etukäteen keittiöltämme, onko toteutus mahdollista. Kiitämme ymmärryksestä.