ULYSSE COLLIN-SAMPPANJAILLALLINEN FINNJÄVEL SALONGISSA 5.3.

Samppanjaillallisella nautimme Salongin viiden ruokalajin menun yhdistettynä Ulysse Collinin samppanjoihin. Olivier Collin on paikalla kertomassa samppanjoistaan ja tarinoista niiden takaa. Hän on iltaa varten valinnut muutamia kypsempiä samppanjoita henkilökohtaisesta viinikellaristaan. Iltaan on rajattu määrä paikkoja eli varaa paikkasi nyt!

SAMPPANJAILLALLINEN

MISSÄ? Finnjävel Salonki (Ainonkatu 3, Helsinki)

MONELTA? Illallinen alkaa klo. 20.30

HINTA? 260 € per henkilö sisältäen Salongin viiden ruokalajin menun ja maistettavat samppanjat

Varaukset ja kysymykset otamme vastaan sähköpostitse salonki@finnjavel.fi tai puhelimitse +358 300 472 340.

Ulysse Collin on yksi kirkkaimmista nousevista tähdistä Champagnen alueella. Talo sijaitsee Congyn kylässä Côte des Blancsin eteläpuolella. Suku on valmistanut ja viljellyt viinitarhoja vuosikymmenten ajan ja aivan viimeiset vuodet heidän tarhansa olivat vuokralla isolla samppanjatalolla, kunnes vuonna 2003 Olivier otti tarhat haltuunsa ja alkoi Ulysse Collinin tarina.

Saamme vieraaksemme tiistaina 5.3. samppanjatalo Ulysse Collinin ja heidän viinintekijänsä Olivier Collinin! Pääsemme nauttimaan samppanjatalon taidokkaita samppanjoita yhdistettynä suomalaisiin makuihin. Olivier opiskeli aikanaan oikeustiedettä, mutta vaihtoi opiskelemaan enologiaa ja viininvalmistusta Bordeaux’iin. Oppeja hän sai muun muassa Anselme Selosselta ja tästä harjoittelusta käteen jäikin rohkeus alkaa valmistaa omia samppanjoita perheen tarhoilla. Tällä hetkellä Ulysse Collinin samppanjat ovat kaikki yhden tarhan samppanjoita, joka on erittäin harvinaista samppanjataloille. Collinin samppanjat kuvastavatkin hyvinkin tarkasti paikallisen maaperän ja mikroilmastonsa tyyliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *