FINNJÄVEL X ENDO 13.-16.8.

Japanilaisen keittiön supertähti palaa Finnjävel Salonkiin elokuussa!

Norihito Endo ja Tommi Tuominen yhdistävät taitonsa ja kesän parhaat ainekset suositussa illallisessa 13.-16.8. Tiistaista perjantaihin Finnjävel Salongissa voi nauttia illallista lämpimissä yhteistyö tunnelmissa, kun paras japanilainen keittotaito yhdistyy suomalaisen kesäsesongin upeimpiin aineksiin.

Finnjävel x Endo -illallisella asiakkaat pääsevät seuraamaan Norihito Endon kädentaitoja, sillä Endo-san leikkaa kalat ja lihat ja valmistelee annokset tiiminsä kanssa alusta loppuun salissa. Sushimestari tuo mukanaan paitsi näyttävät veitsensä, myös perinteisiä japanilaisia huipputuotteita, joilla viimeistellään suomalaisten kauden ainekset ja japanilaisen eleganssin liitto. Taituroinnin lomassa Endo kertoo ja keskustelee annoksista, raaka-aineista ja ruokafilosofiastaan.

Japanissa Endo-san on saavuttanut mainetta sushitaiteen uudistajana. Nuorena kokkina hän haki oppinsa kolmen Michelin-tähden keittiömestareilta Hachiro Mizutanilta ja Takashi Saitolta. Omaksuttuaan vankat taidot Endo-san alkoi tuoda ruokakulttuuriin omaa näkemystään. Nykyään hän yhdistelee perinteistä ja modernia kulinarismia omassa Ebisu Endo -ravintolassaan Tokiossa.

Finnjävel x Endo -menun seitsemästä ruokalajista kolme on keittiömestari Tommi Tuomisen käsialaa. Illalliset tarjoillaan tiistaista perjantaihin klo. 18.30. Lihaton ja laktoositon ruokavalio voidaan huomioida.

Finnjävel x Endo -menu 168 €, valittavana juomapaketti 146 €. Tarjolla on lisäksi koko Finnjävel Salongin juomavalikoima laseittain ja tietysti sakea.

Pöytävaraukset: 0300 472 340 tai salonki@finnjavel.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *